Ne demek?

Wiki Article

Her dönem azade bırakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde veya arkasında rastgele bir yük, mobilya yahut değişik bir beis bulunmamalıdır. üste Yangın Çıkış Bapsı asla kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Açılıp - kapanma sorunlevinin sorunsuz adına getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında muayyen periyotlarla bu boyut denetleme edilmelidir. 

Yangın merdiveni bapsı kullanmaında uyanıklık edilmesi müstelzim öge kapının kapalı tutulmasıdır. Hem davranışlevinin yitirilmemesi dâhilin hem bile merdivenin yalnızca amacı için kullanılabilmesi sinein bu unsura nazarıitibar edilmelidir.

Kolaylıkla açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması yahut kilitli olsa da nazar boncuğu hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde ürkü pas yahut benzeri bir sistem bulunmalıdır.

Yangın merdiveni yönetmeliği esasen daha geniş olan bir yasa olan “Binaların Yangından Korunması üzerine Kanun” kapsamında değerlendirilmektedir. Bu yönetmelik, yangın merdivenlerinin tasavvurı, kurulumu ve hizmetı dahil tamamlanmak üzere binalarda yangın güvenliği gerekliliklerini anne hatlarıyla belirtmektedir.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına nazaran makul yapı denetleme şartlarını sağlamlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseriyetle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (ivedili Yangın Kapısı çıkış baplarının) belli durumlara nazaran TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz aracılığıyla belirlenen mimaridaki Yangın Bapları en etkili kalite ve en yarar paha politikamıza yaraşıklı olacak şekilde üretilir.

çoğunlukla pencerelerin, balkonların veya belirlenmiş çıkış noktalarının yaklaşanında bulunurlar ve kişilerin binaya tekrar girmeden yeryüzü seviyesine güvenli bir şekilde ulaşmalarını esenlarlar.

Özellikle içli ve altın materyallerin olduğu odaların baplarının pekâlâ yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın bapsı nasıl kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla vergilanan yangın yerinde kendiliğinden olarak kapanır. Yangın bapsı, bapnın üzerinde bulunan yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla arama edilen mekanizma sebebiyle otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Lüzum bayilerimiz gerekse aracısız kâmilen satış olarak süflida önem saha illere görev vermekteyiz.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü bar ve kötü sızdırmaz özellikleri olgunlaşmak zorundadır.

Yangın merdiveni bapsına tek şekilde kilit takılamaz. Bazı binalar kullanma saatleri dışında böyle bir yolu yeğleme edebilmektedir. Bazı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek için yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

Firmamız ile yapacağınız verişlerde, bizler sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve gelişen teknoloji ile kanuni zorunlulukları da hesap ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını sağlamlıyoruz.

Report this wiki page